Bestellen

 Hoe werkt het bestellen?

Je voegt een box naar keuze toe aan het winkelmandje.

Je gaat naar de checkout en vermeld in het veld 'opmerkingen' de volgende gegevens:

- Schoenmaat

- Bijzonderheden (steunzool, brede of smalle voet, hoge wreef etc.)

- Voorkeuren (specifieke kleur, merk of model)

 

Vervolgens stellen wij een box samen op basis van jou informatie en nemen we contact met je op betreft de levering. Op een later afgesproken moment halen wij de box weer op.

 

De items die je wilt houden kun je direct contant betalen of afrekenen via een betaalverzoek.

 

Ben je op zoek naar iets anders of staat jou box er niet tussen? Neem contact met ons op via: 033-2535269 of mail naar: info@moolenbroekschoenmode.nl 

De afbeelding bij de boxen is een indicatie van de inhoud van de box.

Modellen en kleuren kunnen variëren op basis van beschikbaarheid en wensen. 

WANDELBOX DAMES / HEREN

De wandelbox bevat diverse wandelschoenen van o.a. Lomer, Xsensible, Lowa en/of Grisport. Alle modellen hebben een uitneembaar voetbed. Vermeld in het opmerkingenveld uw schoenmaat, bijzonderheden en voorkeuren. Prijzen vanaf € 129,99

€ 0,00

PANTOFFELBOX DAMES / HEREN

De pantoffelbox bevat diverse modellen pantoffels en/of slippers van o.a. Rohde, Warmbad, Helix en Fitlfop. Vermeld in het opmerkingen veld uw schoenmaat, bijzonderheden en voorkeuren. Prijzen vanaf € 34,99

€ 0,00

PASBOX DAMES

Een box vol schoenen passend bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een laarsje, een sneaker, gekleed of casual. Laat het ons weten en wij maken een ruime selectie. Vermeld in het opmerkingenveld uw wensen, uw schoenmaat, eventuele steunzool of andere bijzonderheden. Na bestelling nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de bestelling door te bespreken. 

€ 0,00

PASBOX HEREN

Een box vol schoenen passend bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een gekleed schoen, een stoere boot of een sneaker. Laat het ons weten en wij maken een ruime selectie. Vermeld in het opmerkingenveld uw wensen, uw schoenmaat, eventuele steunzool of andere bijzonderheden. Na bestelling nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de bestelling door te bespreken. 

€ 0,00

PASBOX KINDEREN

Een box vol schoenen passend bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een laarsje, een sneaker, gekleed of casual. Laat het ons weten en wij maken een ruime selectie. Vermeld in het opmerkingenveld uw wensen, de schoenmaat en eventuele bijzonderheden. Na bestelling nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de bestelling door te bespreken. 

€ 0,00

NIKE BOX DAMES / HEREN / KINDEREN

De Nike box bevat diverse modellen naar wens van Nike voor dames, heren of kids. Vermeld in het opmerkingen veld uw schoenmaat, bijzonderheden en voorkeuren. Kids prijzen vanaf € 39,99. Dames en heren prijzen vanaf € 69,99.

€ 0,00

Winterboots box dames / heren / kids

De winterboots box bevat diverse warme outdoor laarzen / snowboots voor dames, heren of kinderen. Vermeld in het opmerkingen veld de schoenmaat, bijzonderheden en voorkeuren.

€ 0,00

ONDERHOUD/REPARATIE BOX

Met de onderhoud/reparatie box kunt u uw oude schoenen op laten halen voor reparaties en/of poetsservice. Vermeld in het opmerkingen veld uw wensen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

€ 0,00

 Waar bezorgen we?

Achterveld

Amersfoort

Barneveld

Bunschoten-Spakenburg

Hoevelaken

Hooglanderveen

Leusden

Nijkerk

Nijkerkerveen

Stoutenburg

Terschuur

Voorthuizen

Woudenberg

Zwartebroek

wij zijn open voor 'medische' klanten & het opmeten van kindervoeten